Veelgestelde vragen

Artritis

Op deze manier kan je dit verzachten

11 mei 2015 | door slimgenezen
Op deze manier kan je dit verzachten

Volgens cijfers lijden ongeveer 150.000 Belgen aan artritis. Toch beperken vele patiënten zich niet enkel tot de traditionele geneeskunde om hun symptomen te verzachten. Zo worden ook vaak alternatieve behandelingen toegepast. Dokter Manny Alvarez geeft nog wat extra tips die de pijn kunnen verlichten.

Lees verder

Doktersadvies - ONZE AANPAK VAN ARTRITIS:

 1. Voedingssupplementen

 2. Ontgiftingskuur

 3. Stoorvelden aanpakken

Indien de ergste klachten onder controle blijken, kan er overgeschakeld worden op Regressie of Pain Reduce, naargelang de lokalisatie van aantasting. Regressie eerder bij problemen ter hoogte van de nek en rug, Pain Reduce voor alle andere gewrichten.

Indien u ook een gewone medische behandeling ondergaat, stellen wij voor deze pas af te bouwen van zodra u een duidelijke verbetering vaststelt.

U kan starten met 2x2 per dag, maar velen stellen het na een tijdje even goed met 1 tot 2 tabletten per dag.

Voedingssupplementen Omschrijving Aanbevolen gebruik
Depurazione Lever- en darmontgifting 3 x 1 maatje per dag
Colonic Plus pH Balancer Ontzurend 2 x 2 tabletten per dag
Spasmus Ontstekingsremmend 3 x 1 tablet per dag
Bodyflex Combi (met gember) Gewrichtsondersteunend 3 x 1 tablet per dag

 

ONTGIFTEN BIJ ARTRITIS

 • Vermijd zoetigheden en zuivel van de koe gedurende minstens 4 maanden.

 • Bij onvoldoende effect kunnen ook gluten en gist gedurende minstens 1 maand achterwege gelaten worden.

STOORVELDEN

1. Indien een consultatie bij een neuraaltherapeut of biopunctuurarts mogelijk is:

Tijdens een consultatie bij dergelijke artsen worden stoorvelden of haarden in het lichaam opgezocht. Zij gaan er van uit dat deze stoorvelden de genezing van een chronische aandoening kunnen tegenhouden.
Voorbeelden van dergelijke stoorvelden zijn: amandelen of de littekens na amandelingreep, sinussen, neus, tanden en tandvlees, navel , littekens van ongevallen en operaties, vermoedelijke injectieplaatsen van vaccinaties,…

En het eventueel verwijderen van vreemd materiaal: piercings, spiraaltje,...

De behandeling bestaat meestal uit het lokaal inspuiten van deze zogenaamde stoorvelden met een mengsel van homeopathische middelen en Procaïne. Deze behandeling is niet echt pijnlijk, hoogstens wat ongemakkelijk. In vele gevallen zien we zelfs na één behandeling een verbetering van de artritisklachten, soms zelfs tot genezing toe.

Indien er echter geen verbetering is van de ziektetoestand na maximum 2 x mag deze aanpak stopgezet worden.

2. Indien een consultatie bij neuraaltherapeut of biopunctuurarts niet mogelijk is:

Jammer genoeg kan u om de één of andere reden (voorlopig) geen beroep doen op de expertise van dergelijke artsen. Wij hebben in onze carrière daadwerkelijk ogenblikkelijke genezingen gezien door slechts één behandeling. Wij zouden u dan ook met stelligheid willen aanraden om minstens één keer de stoorvelden te laten opzoeken en behandelen.

Het ontgiften van lever en darmen door het volgen van ons schema kan ook zeer efficiënt zijn aangezien de spijsvertering bij een groot deel van de artritispatiënten verstoord is. Daarom is het in uw geval zeker van het grootste belang dat u zowel minstens 1 fles ‘Depurazione’ uitneemt en probeert ons ontgiftingsschema “ONTGIFTEN BIJ ARTRITIS” uit te voeren.


Nuttige adressen:

Belgische vereniging van Neuraaltherapie - Steenweg op Nieuwrode 41 - 3111 Wezemaal

Lijst artsen die biopunctuur beoefenen te bekomen bij Heel, Drongen (09/265.95.65 of info@heel.be)

Meer van Slim Genezen

 • Een continue kwelling!

  Voor velen toch! Bijna dagelijks ontmoeten we mensen met deze klachten in onze praktijk. En uitzonderlijk zien we wel eens snelle en/of spontane genezingen. Jammer genoeg zijn deze op één hand te tellen. Deze ontsteking van het peesblad onder de voet (fasciitis), soms leidend tot een verkalking ervan (hielspoor), heeft inderdaad een beperkt spontaan herstel.

 • Hoe dit voor altijd uit de wereld helpen?

  Je zou er versteld van staan hoeveel keer we deze vraag per dag gesteld krijgen. Hier bovenop komt dan nog een aantal patiënten die voor gerelateerde problemen komen consulteren, doch niet beseffen dat oorzaak nummer 1 hier ook de darmverstopping is. We durven de schatting niet te maken hoeveel producten de inlandse apotheken dagelijks over de toonbank gooien om de stoelgang te bevorderen. En het begint al vroeg!

 • Een pot nat?

  Dit zou wel eens kunnen. We zien ze namelijk al eens samen voorkomen en in toeval geloven we niet zo snel. En toch gaat het niet makkelijk zijn om deze stelling hard te maken. De symptomen zijn namelijk totaal tegenovergesteld. Bij winterhanden (en –voeten) zien we een stuwing van bloed in de uiteinden die zo intens kan zijn, dat de huid niet alleen paars kleurt maar ook vaak huidletsels ontstaan zoals blaren en kloven. Bij het syndroom van Raynaud zien we compleet het tegenovergestelde: de vingers worden wit en blijven pijn doen tot ze terug opgewarmd zijn.

Volg Slim Genezen