Veelgestelde vragen
Terug naar overzicht

Regressie en Pain Reduce

Wat doet het bij peesonstekingen?

16 maart 2016 | door slimgenezen
Wat doet het bij peesonstekingen?

Beide producten zijn onze toppers bij peesontstekingen, vooral ter hoogte van achilles-en kniepees. We horen ook meldingen over zeer snelle genezingen bij schouderpeesletsels.

Deze 2 producten zijn een mengsel van vitamines, mineralen, plantenextracten, chondroïtine en glucosamines. Ze hebben tot doel voedingsstoffen aan te reiken voor een vlotte werking van pezen, spieren, ligamenten, bot en kraakbeen. Hierdoor bevatten ze alle ingrediënten ter ondersteuning van letsels van het voortbewegingsstelsel. Precies daarom wordt het zo veel gebruikt in de sportgeneeskunde.

Het grote voordeel zit hem in de diversiteit van deze formules. De meeste andere producten worden samengesteld uit één of twee moleculen, terwijl in dit geval tientallen natuurlijke stoffen worden samengevoegd tot één efficiënt geneesmiddel.

Het verwondert ons dan ook niet dat bijna iedereen tevreden is over deze producten, die kunnen worden ingezet bij zowel bestaande pees-, spier- en gewrichtsletsels. Een groot deel van onze professionele sporters blijft deze producten dan ook permanent nemen tijdens de hele carrière.

Voedingssupplementen Omschrijving Aanbevolen gebruik
Regressie Vooral bij nek-en lage rugproblemen  2 tot 6 per dag bij aanvang (Onderhoud: 2x per dag)
Pain Reduce Alle pees-,spier- en gewricht(sband)letsels 2 tot 6 per dag aanvang (Onderhoud: 2x per dag)


Deze formule is veel uitgebreider dan Regressie,vandaar dus ook de hogere prijs.

 

 

                                                                                                            

                                                                                                             

Meer van Slim Genezen

  • Een continue kwelling!

    Voor velen toch! Bijna dagelijks ontmoeten we mensen met deze klachten in onze praktijk. En uitzonderlijk zien we wel eens snelle en/of spontane genezingen. Jammer genoeg zijn deze op één hand te tellen. Deze ontsteking van het peesblad onder de voet (fasciitis), soms leidend tot een verkalking ervan (hielspoor), heeft inderdaad een beperkt spontaan herstel.

  • Hoe dit voor altijd uit de wereld helpen?

    Je zou er versteld van staan hoeveel keer we deze vraag per dag gesteld krijgen. Hier bovenop komt dan nog een aantal patiënten die voor gerelateerde problemen komen consulteren, doch niet beseffen dat oorzaak nummer 1 hier ook de darmverstopping is. We durven de schatting niet te maken hoeveel producten de inlandse apotheken dagelijks over de toonbank gooien om de stoelgang te bevorderen. En het begint al vroeg!

  • Een pot nat?

    Dit zou wel eens kunnen. We zien ze namelijk al eens samen voorkomen en in toeval geloven we niet zo snel. En toch gaat het niet makkelijk zijn om deze stelling hard te maken. De symptomen zijn namelijk totaal tegenovergesteld. Bij winterhanden (en –voeten) zien we een stuwing van bloed in de uiteinden die zo intens kan zijn, dat de huid niet alleen paars kleurt maar ook vaak huidletsels ontstaan zoals blaren en kloven. Bij het syndroom van Raynaud zien we compleet het tegenovergestelde: de vingers worden wit en blijven pijn doen tot ze terug opgewarmd zijn.

Volg Slim Genezen